Entrada destacada

BENVINGUDA

Benvinguts al blog de la Biblioteca de Tarragona! Aquest espai neix amb la intenció que estigueu al dia dels llibres que tenim a la nost...

dimarts, 18 de maig del 2021

La última noche


Novel·la gràfica de l'estatunidenca RAINBOW ROWELL,  una escriptora coneguda arreu del món per les seves novel·les juvenils, i il·lustrada per la canadenca Faith Erin Hicks.
 La última noche és una comèdia romàntica que et fa passar una bona estona. No té pretensions, no és una obra cabdal, però és divertida (val la pena entretenir-se a mirar els dibuixos, especialment el de les cabres i la gent corrent) i, tot i que previsible, és tendra i fa pensar que a vegades no valorem prou el que tenim a prop i ens estimem molt, i ens obsessionem amb persones desconegudes en qui projectem les nostres il·lusions. El que ens sorprèn, per desconegut, és l'entorn, l'escenari de la història: una granja de carabasses d'Estats Units que obre per Halloween, una espècie de parc d'atraccions de Halloween. Molt encertada també la visió del companyerisme en els llocs de treball estacional per a joves de secundària. Veniu a buscar-la a la biblioteca de l'Institut Tarragona! Ah, i també té el seu propi fil musical, sabeu? Cliqueu aquí si el voleu sentir (dona moltes pistes de la història).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vols fer una aportació en positiu a aquest blog, algun suggeriment? Endavant, doncs!